Вночі на Миколаївщині знищили три ворожі дрони Shahed

Вночі на Миколаївщині знищили три ворожі дрони Shahed

Укрінформ
Вночі три ворожі дрони-камікадзе типу Shahed-131/136 були знищені в небі над Миколаївською областю.

Як передає Укрінформ, про це начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив у Телеграмі.

Як зауважив Кім, "під час нічної масованої ракетно-дронової атаки ворог спрямував по півдню України дрони-камікадзе типу Shahed-131/136. Три з них знищено в небі над Миколаївщиною".

Крім того, за його словами, у неділю, 28 травня, о 10:53 ворожого обстрілу зазнав Очаків. Сталося займання на відкритій території берегової лінії. Постраждалих немає.

Також вчора з 11:07 та 12:48 росіяни завдавали артилерійських ударів по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає, зазначив Кім.

Читайте також: Авіація Сил оборони за добу завдала 15 ударів по районах зосередження ворога

Ввечері 28 травня, о 18:15, зафіксовано обстріл відкритої території населеного пункту Куцурубської громади. Постраждалих немає.

Як повідомив очільник ОВА, у понеділок о 05:15 війська РФ завдавали ударів за межами населеного пункту Снігурівської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

У Миколаєві, Первомайському, Вознесенському районах день та ніч пройшли відносно спокійно, додав Кім.

Як повідомляв Укрінформ, у всіх областях України після опівночі 29 травня була оголошена повітряна тривога, яка тривала до ранку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-