Експерти щомісяця аналізують до 2 тисяч публікацій ворожих Телеграм-каналів, націлених на Херсонщину

Експерти щомісяця аналізують до 2 тисяч публікацій ворожих Телеграм-каналів, націлених на Херсонщину

Укрінформ
Щомісяця експерти благодійного фонду «Об’єднання» аналізують близько 2 тисяч публікацій ворожих пропагандистських Телеграм-каналів, які націлені на Херсонщину.

Про це тренер з нових медіа, експерт з інформаційно-комунікаційних інтернет-технологій Юрій Антощук розповів в інтерв’ю Укрінформу.

«Щомісячно ми аналізуємо десь близько 2 тисяч публікацій Телеграм-каналів, які націлені на Херсонську область», - зазначив Антощук.

За його словами, експерти намагаються зрозуміти, як змінюється риторика пропагандистських російських Телеграм-каналів залежно від того, що відбувається у світі, країні та на рівні Херсонської області.

Читайте також: Юрій Антощук, тренер з нових медіа, експерт

Основні напрямки публікацій – вони висміюють українську владу, принижують ЗСУ, показують «величну» Росію та її «успіхи» на всіх фронтах. Тобто, зауважив експерт, треба вміти дуже добре читати між рядками, щоб зрозуміти настрої ворога.

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-