В Авдіївці під зруйнованими будинками залишаються два тіла, які неможливо дістати

В Авдіївці під зруйнованими будинками залишаються два тіла, які неможливо дістати

Укрінформ
В Авдіївці під уламками зруйнованих російськими ракетами багатоповерхових будинків залишаються тіла двох цивільних, які дістати зараз неможливо через відсутність у місті спецтехніки.

Про це у Телеграмі у своєму відеозверненні повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, передає Укрінформ.

«25 травня, Авдіївка. Знаходжусь на руїнах двох будинків – п’ятиповерховий і дев’ятиповерховий, які зазнали авіаракетного удару. На жаль, під завалами знаходяться дві цивільні особи, однозначно люди загнули вже. Це чоловік 1930 року народження та жінка 1958 року народження, вчителька однієї з наших місцевих шкіл», - заявив керівник міста.

Читайте також: СБУ затримала російського агента, який готував підрив залізничної колії під Авдіївкою

За його словами, руйнування обстрілами будинків в Авдіївці відбувається кожного дня, і вже понад 20 багатоповерхових будинків у місті зруйновано.

«На жаль, це не дуже спонукає місцевих жителів до евакуації. Хотів би вчергове закликати всіх до евакуації. Бо, навіть, якщо людина і виживає під такими завалами, то навряд чи ми зможемо їх дістати, бо в місті відсутня спецтехніка, щоб розбирати ці завали», - підкреслив Барабаш.

Він додав, що наразі неможливо ризикувати життям бійців ДСНС, які просто не доїдуть в Авдіївку, бо 20-25 кілометрів дороги до міста постійно перебуває під обстрілами.

Читайте також: На Донеччині загарбники обстріляли Курахове з артилерії та «Ураганів»

«Дійсно, в цих умовах не має можливості їм виконувати ці роботи. Тому треба евакуюватися і не чекати… Дійсно, навіть якщо люди і виживуть після таких ударів, то вони скоріше за все заживо будуть поховані, як би прикро це не звучало», - наголосив Барабаш.

Як повідомлялося, місто Авдіївка постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців, руйнує інфраструктурні об’єкти.

Фото: Віталій Барабаш, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-