На Донеччині загарбники обстріляли Курахове з артилерії та «Ураганів»

На Донеччині загарбники обстріляли Курахове з артилерії та «Ураганів»

Фото
Укрінформ
На Донеччині російські загарбники обстріляли місто Курахове з артилерії та «Ураганів», поцілили у кілька підприємств.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«На Донецькому напрямку росіяни обстріляли Курахове з артилерії та Ураганів — поцілили на територію кількох підприємств», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Горлівському напрямку від ворожих обстрілів одна людина загинула і чотири будинки пошкоджено у Часовоярській громаді. У Костянтинівці поранено одну людину, пошкоджено два будинки.

За словами Кириленка, у Торецькій громаді поранено одну людину в селищі Нью-Йорк, пошкоджено шість будинків та інфраструктурний об'єкт.

Читайте також: На Донеччині виявили тіла п’ятьох чоловіків та двох жінок, які загинули під час окупації

На Лисичанському напрямку зруйновано два будинки у Званівці, пошкоджено ще шість будинків і школу. Зафіксовано обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади, констатував керівник ОВА.

Своєю чергою, обласна поліція повідомила, що минулої доби російські війська обстріляли 12 населених пунктів Донецької області, пошкоджені 26 цивільних об‘єктів. Є вбиті та поранені, серед постраждалих – дитина.

Зазначається, що загарбники атакували міста Авдіївку, Костянтинівку, Курахове, Часів Яр, смт Велику Новосілку, Нью-Йорк, Північне, села Карлівку, Миколаївку, Новоселівку Першу, Сокіл, Ступочки. Армія рф ударила по житлових кварталах із авіації, ракетних систем, РСЗВ «Град», «Ураган», артилерії, танків.

У результаті було знищено та пошкоджено 26 цивільних об‘єктів: 14 житлових будинків, церкву, складське приміщення, депо та локомотиви, ЛЕП, цивільні автомобілі, а також службове авто.

Загарбники за добу обстріляли 12 населених пунктів Донеччини / Фото: Національна поліція

Вони нагадали, що за допомогою поліції 24 травня з Донеччини було евакуйовано ще 409 людей, з початку обов’язкової евакуації - 74 654 особи, серед них 8 648 – дітей, 3 284 - людей з інвалідністю.

Як повідомлялося, минулої доби, 24 травня, російські війська вбили одного та поранили шістьох цивільних жителів Донецької області.

Фото: Телеграм Павла Кириленка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-