На Донеччині ворог прицільно обстріляв автомобіль «Білих янголів»

На Донеччині ворог прицільно обстріляв автомобіль «Білих янголів»

Фото
Укрінформ
У Донецькій області під прицільний вогонь російських загарбників потрапив автомобіль поліцейського підрозділу "Білий янгол", що здійснював евакуацію родини з чотирма дітьми із селища Нью-Йорк.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Донецькій області, передає Укрінформ.

Як зазначається, цей випадок став другим за останні десять днів, коли російські військові б’ють по "білих янголах".

Обстріл стався в середу, 24 травня, під час виїзду з Нью-Йорка. Ворожий снаряд розірвався позаду автомобіля. На той момент у машині перебували 11 людей: п’ятеро правоохоронців та родина – мама, бабуся й четверо дітей віком від майже 2 до 14 років.

Сила вибуху була такою, що уламки пробили в автомобілі броню. Один з них зачепив 14-річну дівчинку, залишивши подряпину, інший застряг у бронежилеті поліцейської.

Читайте також: На Донеччині загарбники обстріляли Курахове з артилерії та «Ураганів»

Не збавляючи ходу, правоохоронці вивезли людей з-під ворожого вогню та доставили у безпечне місце. Дорогою дитині була надана перша допомога.

Після передачі родини під опіку соціальних служб і волонтерів, співробітники поліції пройшли медичне обстеження. За попередніми даними, поліцейські отримали контузію.

Як повідомляв Укрінформ, 15 травня в Бахмутському районі Донецької області автомобіль поліцейського підрозділу "Білий янгол" потрапив під російський обстріл. Ворожим вогнем були поранені п’ятеро правоохоронців.

Перше фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-