На Херсонщині російські бомби пошкодили гуртожиток, церкву і зерносховище

На Херсонщині російські бомби пошкодили гуртожиток, церкву і зерносховище

Фото
Укрінформ
На Херсонщині під обстріл військових РФ потрапили гуртожиток, навчальний заклад, церква, завод, зерносховище та будинки мирних мешканців.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Російські військові завдали авіаційні удари керованими бомбами по місту Берислав, с.Миколаївка та с.Веселе. Внаслідок ворожих атак пошкоджено гуртожиток та навчальний заклад, територію заводу, адміністративну будівлю, церкву, зерносховище та будинки мирних мешканців. Деякі з цих об’єктів росіяни атакують не вперше, тож пошкодження значні», - йдеться у повідомленні.

Наслідки російських обстрілів на Херсонщині / Фото: Поліція Херсонської області

У поліції інформують, що з лівого берега Дніпра військові РФ здійснили атаку з важкої артилерії по беззбройних цивільних мешканцях Херсона, цілили виключно у житлові будинки та об’єкти інфраструктури. Найбільше постраждали мікрорайон Корабел, прибережна зона та передмістя.

Читайте також: За добу російська армія атакувала 13 регіонів України - зведення ОВА

Як зазначається, російські війська продовжують завдавати ударів по громадах Бериславського та Херсонського районів, вони намагаються знищити об’єкти критичної інфраструктури та завдати якомога більшої шкоди житловому сектору.

По населених пунктах ворог гатив із мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіації та БПЛА.

Читайте також: На Донеччині загарбники обстріляли Курахове з артилерії та «Ураганів»

За минулу добу поліція відкрила 37 кримінальних проваджень за ст.438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія за минулу добу, 24 травня, здійснила 83 обстріли Херсонської області, четверо людей зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-