На Луганщині росіяни збільшили кількість блокпостів та роблять загороджувальні рови - ОВА

На Луганщині росіяни збільшили кількість блокпостів та роблять загороджувальні рови - ОВА

Укрінформ
На тимчасово окупованій території Луганської області загарбники готуються до оборони, а в колаборантів посилилися панічні настрої.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Укрінформ.

"Противник готується до оборони й дуже переживає з приводу нашого наступу, є навіть панічні настрої. Росіяни збільшили кількість блокпостів, трохи посилили їх, роблять загороджувальні рови. Противник постійно рухається, перекидає резерви", – поінформував Лисогор.

Він зазначив, що росіяни повним ходом намагаються наступати на Білогорівку, але українські військові тримають територію та завдають ворогу вогневого ураження. "Гаряче" зараз також у Невському та інших населених пунктах.

Читайте також: На Луганщині партизани підривають залізничні колії

За словами начальника ОВА, гуманітарна ситуація на окупованій частині Луганщини вкрай складна, навіть критична. Лише на окремих територіях є світло, про воду взагалі не йдеться, загарбники нічого не збираються відновлювати. Медична допомога цивільному населенню надається за залишковим принципом, у першу чергу її отримують російські військові.

Втім, як наголосив Лисогор, у таких складних умовах на Луганщині діють осередки опору, які ворог постійно шукає.

Читайте також: На Запорізькому напрямку збільшилася кількість російських військових - мер Мелітополя

Як повідомляв Укрінформ, у Сватівському районі на тимчасово окупованій території Луганської області російські загарбники повісили чоловіка, який мав проукраїнську позицію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-