У Вінниці на Замковій горі створили квіткове панно у вигляді Герба України

У Вінниці на Замковій горі створили квіткове панно у вигляді Герба України

Фото
Укрінформ
У Вінниці на Замковій горі створили квіткове панно у вигляді Герба України – тризуба, задля цього знадобилося близько п'яти тисяч саджанців квітів.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«У Вінниці знову на Замковій горі висадили квіткове панно у вигляді Герба України. Загалом для створення патріотичної інсталяції знадобилося близько 5 тисяч квітів», - йдеться у повідомленні.

У Вінниці на Замковій горі створили квіткове панно у вигляді Герба України / Фото: Олександр Лапін

Згідно з повідомленням, квітковий тризуб у національних кольорах висадили на Замковій горі – найвищій точці Вінниці. Тут встановлений флагшток із найбільшим Прапором України.

Для створення ландшафтної клумби у вигляді тризуба використали посадки жовтих родичів чорнобривця - тагетесів та блакитних агератумів, які цвітуть до пізньої осені. Її добре видно і з дороги, і з прилеглих територій. Відтак вінничани і гості міста зможуть милуватися квітковим панно та надихатися патріотичною красою.

Читайте також: На Житомирщині висадили Алею пам’яті нескорених міст

Як повідомляв Укрінформ, у Крушельницькому лісництві НПП «Сколівські Бескиди» з декоративних дерев та кущів створили фрагмент вишиванки в межах екологічної ініціативи Президента України «Зелена країна».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-