На Житомирщині висадили Алею пам’яті нескорених міст

На Житомирщині висадили Алею пам’яті нескорених міст

Фото
Укрінформ
У Звягелі на Житомирщині заклали Алею пам’яті нескорених міст, на якій висадили понад 1000 кущів троянд та інших рослин.

Про це у Фейсбуці повідомляє Звягельська міська рада, передає Укрінформ.

«Більше 100 осіб долучилися до створення «Алеї пам’яті нескорених міст», а саме люди, які вимушено покинули свої домівки через збройну агресію рф, родини загиблих героїв, жінки-депутати, працівники виконавчих органів, освітяни та працівники управління соціального захисту населення», - йдеться у повідомленні.

Загалом на алеї висадили понад 1000 кущів троянд та інших зелених насаджень. Рослини придбані за грантові кошти Українського жіночого фонду.

Зазначається, що висадження різноманітних рослин у пам’ять про нескорені міста відбувається у різних населених пунктах України. Такі заходи є проявом підтримки та пам’яті міст і людей, які першими взяли на себе біль та страх унаслідок російського вторгнення.

Читайте також: На Житомирщині капітально ремонтують два мости, пошкоджені внаслідок обстрілів

Як повідомляв Укрінформ, у Борисполі, на Київщині, в рамках програм «Озеленення України» та «Одного мільйона дерев життя» військові, волонтери і представники міської влади висадили 10 верб, відкривши таким чином Алею пам’яті Героїв-прикордонників.

Фото: Звягельська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-