Росіяни готуються до проведення виборів на захопленій території Запорізької області

Росіяни готуються до проведення виборів на захопленій території Запорізької області

Укрінформ
Російські окупанти готуються проводити у вересні вибори на захоплених територіях Запорізької області.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"З понеділка починається попереднє голосування в партії "Єдина Росія", яка відкрила свій фейковий філіал на території тимчасово окупованого Мелітополя. Зареєстровано до ста кандидатів, які будуть у попередньому голосуванні відбиратися, а потім йти на місцеві вибори, які ворог планує провести на нашій території у вересні. Так само готуються і в інших партіях", - сказав він.

За словами мера, про підготовку до виборів свідчить і чергова хвиля примусової паспортизації, яка розпочалась тиждень тому.

"Вигадали нову соціальну допомогу для тих сімей, в яких є неповнолітні діти. Обіцяють додаткову матеріальну допомогу - 4000 рублів, але за умови наявності російського паспорта. Влаштовують фільтрації на вулицях: з пішоходами проводять «бесіди» про необхідність паспорта, в автовласників погрожують конфіскувати авто, якщо не буде паспорта", - сказав він.

Читайте також: Примусова паспортизація жителів Каховки: загарбники лякають мобілізацію і виселенням

Раніше повідомлялося, що російська армія обстрілює Токмак та Молочанськ і звинувачує у цьому ЗСУ. Це робиться для того, аби примусити людей евакуйовуватися.

Фото: Вікіпедія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-