На Луганщині загарбники змушують випускників шкіл отримувати паспорти РФ

На Луганщині загарбники змушують випускників шкіл отримувати паспорти РФ

Укрінформ
На тимчасово захопленій території Луганської області росіяни змушують випускників шкіл отримати паспорт РФ, в іншому випадку погрожують не допустити до екзаменів.

Як передає Укрінформ, про повідомляє в Телеграмі Луганська обласна військова адміністрація.

За словами очільника ОВА, батьків випускників на тимчасово захопленій росіянами території Луганщини викликають до шкіл і змушують, щоб дитина отримала паспорт РФ. В іншому випадку погрожують не допустити до екзаменів.

“В деяких громадах Луганщини загарбники поставили термін примусово паспортизувати всіх протягом місяця”, - додав Лисогор.

За його словами, за останню добу з боку росіян утримується тенденція до збільшення обстрілів населених пунктів вздовж лінії фронту. Учора туди завезли чергову гуманітарну допомогу, аби підтримати місцевих жителів, які ще залишаються у звільнених селах.

Читайте також: Нацгвардієць на Луганщині збив рідкісний російський дрон «Елерон»

“Позавчора росіяни спробували декілька піших наступів, але отримали гідну відсіч. Після декількох “бавовн” у Луганську панічних настроїв у колаборантів побільшало”, - повідомив Лисогор.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Рубіжному Луганської області співробітники комунальної сфери замість зарплатиотримують лише гуманітарну допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-