У Рубіжному комунальники замість грошей отримують від росіян гуманітарку

У Рубіжному комунальники замість грошей отримують від росіян гуманітарку

Укрінформ
У тимчасово захопленому Рубіжному Луганської області співробітники комунальної сфери замість заробітної плати отримують лише гуманітарну допомогу.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

"У Рубіжному вже рік, як нічого не відновлюють. Не розбирають навіть завалів на місцях зруйнованих росіянами будинках, де, за словами свідків, залишаються тіла загиблих рубіжан. Окупаційній владі – байдуже. У більш-менш вцілілих будинках розбиті дахи, не працює каналізація. Співробітники комунальної сфери не бачили грошей з минулого року. Замість заробітної плати отримують лише гуманітарку ", - ідеться у повідомленні.

У так званій "лнр" російські загарбники вчергове вимикають послугу мобільного інтернету.

"Приводом стала "бавовна" в Луганську та на околицях. Окупанти заявили про вибухи на території підприємств, що не працюють, однак чомусь вбачили в цьому загрозу безпеці і почали відключати сплачену наперед людьми послугу", - підкреслили в ОВА.

Читайте також: До звільнених сіл Луганщини доставили ліки, їжу та засоби гігієни - ОВА

Вчора росіяни обстріляли з артилерії та мінометів Стельмахівку, Макіївку та Білогорівку.

"Багатостраждальна Білогорівка витримала ще й авіаудар. Уявіть, наскільки зруйнований населений пункт, який місяцями героїчно утримують наші хлопці. Ворог не може там просунутися, тому нищить його з артилерії та авіації. Ще один авіаудар зафіксовано в районі Діброви. Наземної активності росіян минулої доби не спостерігалось. Це дало змогу розвести людям, які залишаються у прифронтових селах, гуманітарну допомогу – їжу, ліки, засоби гігієні і найнеобхідніші речі передбачені кожному", – повідомив голова ОВА Артем Лисогор.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій території Луганщини росіяни ввели в дію “закон”, який дозволяє загарбникам звернутися до суду з вимогою про визнання права муніципальної власності на безгосподарні будинки, споруди, приміщення, об'єкти незавершеного будівництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-