Донецька ОВА показала наслідки двох ракетних ударів по Костянтинівці

Донецька ОВА показала наслідки двох ракетних ударів по Костянтинівці

Відео
Укрінформ
Донецька обласна військова адміністрація оприлюднила відео з наслідками нічних ракетних ударів російських військ по Костянтинівці, де поранень зазнали двоє мирних мешканців міста.

Відповідний ролик викладений на Ютуб-каналі ОВА, передає Укрінформ.

На відео – пошкоджена будівля двоповерхової школи, де у вікнах вже нема скла, рами вивернуті, місцями вони взагалі вилетіли, пошкоджений дах з дірками. На вулиці велика вирва від ворожої ракети. У багатоквартирних будинках, де від вибухів повилітали шибки, поламало поруч будинків дерева, комунальники на спецтехниці усувають пошкодження. Також вони навколо будинків прибирають будівельне сміття, що утворилося після вибуху. На відео також багато пошкоджених приватних будинків

«Двоє цивільних зазнали поранень внаслідок нічних обстрілів Костянтинівки. Росіяни двічі ударили по місту ракетами: близько 20 години ракетою «Іскандер-К», а о пів на першу ночі – ракетами «С-300», - йдеться у дописі під відео.

В ОВА також додали, що ворожими ракетами було пошкоджено 10 приватних будинків, сім багатоповерхівок, школу та газорозподільний пункт.

Читайте також: Ворог вчора обстріляв ракетами Краматорськ, вночі вдарив із «Градів» по Авдіївці

«Костянтинівка майже щодня під щільним ворожим вогнем. Бережіть себе – евакуюйтесь!», - наголосили в облдержадміністрації.

Як повідомлялося, минулої доби, 14 травня, російські війська поранили сім цивільних жителів Донецької області.

Донеччина постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців, руйнує інфраструктурні об’єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-