Ворог вчора обстріляв ракетами Краматорськ, вночі вдарив із «Градів» по Авдіївці

Ворог вчора обстріляв ракетами Краматорськ, вночі вдарив із «Градів» по Авдіївці

Фото
Укрінформ
На Донеччині за минулу добу російські загарбники двічі запускали ракети по Краматорську, вночі Авдіївку обстріляли з РСЗВ «Град».

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Напередодні росіяни двічі запускали ракети по Краматорську — зруйнували будинок, мешканці якого евакуювалися. Без жертв… Вночі Авдіївка зазнала обстрілу з «Градів», відбувалися також обстріли Мар'їнки та Георгіївки», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку ворожими обстрілами три людини було поранено у Кураховому — у місті пошкоджені сім багатоповерхівок. На території громади обстріляні також Острівське, Вовченка і Гірник.

Читайте також: На Бахмутському напрямку ЗСУ знищили гармату і склад боєприпасів росіян

На Горлівському напрямку у Костянтинівці поранено дві людини, пошкоджено 10 приватних будинків, сім багатоповерхівок і школу. У Торецькій ТГ пошкоджено п’ять будинків: два у Північному і три у Дружбі. У Часовоярській ТГ пошкоджено три будинки.

За словами Кириленка, на Волноваському напрямку під обстрілами опинилися Пречистівка Вугледарської ТГ, Бурлацьке і Шевченко Комарської ТГ.

На Лисичанському напрямку було поранено одну людину та зруйновано один будинок у Сіверську. Зафіксовано 18 обстрілів Лиманської громади, обійшлося без жертв та руйнувань, констатував керівник ОВА.

Як повідомлялося, минулої доби, 14 травня, російські війська поранили сім цивільних жителів Донецької області.

Фото: Павло Кириленко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-