Енергетики за добу повернули світло 9,5 тисячам абонентів

Енергетики за добу повернули світло 9,5 тисячам абонентів

Укрінформ
Станом на 11 травня вдалося повернути світло для 9,5 тисячі абонентів, але в шести областях все ще залишаються обмеження енергопостачання через обстріли.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики у Телеграмі.

«Енергетики продовжують фіксувати пошкодження інфраструктури через ворожі обстріли. Без світла залишається частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях. Також внаслідок артилерійського обстрілу в Запорізькій області станом на ранок відключені від газопостачання 753 споживачі», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що попри складну безпекову ситуацію енергетики продовжують відновлювальні роботи. За добу вдалося повернути світло для 9,5 тисячі споживачів. Більшість із них – це абоненти у Донецькій та Херсонській областях.

Читайте також: Через обстріли без світла частина споживачів у шести областях - Міненерго

«Ворог продовжує нищити енергетичну інфраструктуру, намагаючись зірвати підготовку до наступної зими. Попри це енергетики продовжують відновлювати енергопостачання, ризикуючи життям та здоров’ям», - додав міністр енергетики України Герман Галущенко.

Як повідомлялося, енергосистема зазнала безпрецедентних пошкоджень. Для відновлення рівня надійності, який був до масованих обстрілів, все ще необхідно багато ресурсу та часу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-