У Херсоні з 16 травня скоротять комендантську годину

У Херсоні з 16 травня скоротять комендантську годину

Укрінформ
У Херсоні з 16 травня скорочують комендантську годину.

Про це начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Наступного тижня в нашій громаді буде скорочено комендантську годину. Відповідний наказ вже підписано. Починаючи з 16 травня, комендантська година діятиме з 21:00 до 05:00 щодня», - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, Мрочко зазначив, що подовжено термін продажу алкогольних напоїв у місті до 15 червня поточного року. Час заборони продажу алкоголю залишається незмінним – з 15:00 до 10:00 щодня.

Начальник МВА нагадав, що під час комендантської години забороняється перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, а також переміщатись транспортом або пішки.

Якщо в заборонений час людина перебуває на вулиці, комендантський патруль має право затримати її та перевірити наявність документів, встановити причину порушення комендантської години.

Читайте також: Війська рф за добу випустили 461 снаряд по Херсонщині, загинула жінка

Як повідомляв Укрінформ, з 16 листопада 2022 року на території Херсонської міської територіальної громади діяла комендантська година з 19:00 до 06:30.

Із 24 березня час дії комендантської години в Херсоні скоротили – вона починається о 20:00, і діє до 06:00 ранку.

Під час комендантської години, що тривала у Херсоні з 20 години 5 травня до 6 години ранку 8 травня, у Херсоні затримали двох коригувальників ворожого вогню.

Колегіальним рішенням Ради оборони області з 15 березня зняли заборону на торгівлю алкоголем на об'єктах оптової, роздрібної торгівлі та ресторанного господарства, з 10:00 до 15:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-