У Херсоні скоротили комендантську годину

У Херсоні скоротили комендантську годину

Укрінформ
У Херсоні скоротили час дії комендантської години. 

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Херсонської міської ради, передає Укрінформ.

“Із 24 березня час дії комендантської години в Херсоні скоротили – вона починатиметься на годину пізніше, о 20:00, і діятиме до 06:00 ранку”, - йдеться в повідомленні.

У міськраді наголосили, що під час комендантської години забороняється перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, а також переміщуватися транспортом або пішки.

Якщо у заборонений час людина перебуває на вулиці, то комендантський патруль має право її затримати, перевірити документи, встановити причину порушення комендантської години, оглянути речі, транспортний засіб.

У зв’язку зі збільшенням комендантської години, “з понеділка, 27 березня 2023 року, буде продовжено час руху громадського транспорту", - йдеться у Телеграмі Херсонської міської ради.

У міськраді зазначили, що останній рейс автобусів здійснювався до 16:30 та враховуючи збільшення світлового дня буде продовжено рух громадського транспорту до 18:30.

Читайте також: Зеленський відвідав Херсонщину

Як повідомляв Укрінформ, з 16 листопада 2022 року на території Херсонської міської територіальної громади діяла комендантська година з 19:00 до 06:30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-