Зеленський відвідав Херсонщину

Зеленський відвідав Херсонщину

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відвідав з робочою поїздкою Херсонську область, де ознайомився з перебігом відновлення інфраструктурних об’єктів, зруйнованих унаслідок повномасштабної агресії росії.

Про це повідомляє пресслужба глави держави, передає Укрінформ.

Президент, зокрема, відвідав село Посад-Покровське, де пошкоджено велику кількість будинків, об’єкти соціальної інфраструктури. Йому доповіли, що в село поступово повертаються жителі, триває відновлення електро- та водопостачання, відбудовують амбулаторію.

Зеленський відвідав Херсонщину / Фото: Офіс Президента

Зеленський оглянув "пункт незламності" й один із мобільних будинків, які встановлено в селі.

Він також поспілкувався з жителями Посад-Покровського й поцікавився їхніми актуальними потребами. Місцеві мешканці відзначили важливість відбудови зруйнованих домівок та відновлення електропостачання.

«Намагатимемося відбудувати до зими. Наше пріоритетне завдання – електрика. Питну воду даватимуть за графіком. Зараз почнуть працювати над планом. Думаю, що все буде добре», – сказав глава держави.

Крім того, Зеленський відвідав один з енергетичних об’єктів області та ознайомився із ситуацією щодо забезпечення електроенергією населених пунктів Херсонщини, йому доповіли про перебіг відновлення електропостачання на деокупованих територіях і ремонт обладнання, зруйнованого внаслідок російських обстрілів.

Відео: ОП
У той же час Президент ознайомився із заходами, що вживаються для протидії російським обстрілам Херсона та інших населених пунктів регіону.
Читайте також: На Херсонщині відновили електропостачання у Петропавлівці

В обласному центрі Зеленський оглянув одне зі стаціонарних укриттів для мешканців міста, де є інтернет, генератор, обладнані місця для відпочинку.

Відео: ОП

Президента також поінформували про роботу з облаштування мобільних і стаціонарних укриттів у Херсонській області.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 22 березня відвідав Донеччину, де побував на передових позиціях українських військовослужбовців, і Харківщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-