росія припинила фінансувати окупаційну адміністрацію на Запоріжжі – ЦНС

росія припинила фінансувати окупаційну адміністрацію на Запоріжжі – ЦНС

Укрінформ
Так звані адміністрації на тимчасово окупованих територіях Запорізької області залишилися без фінансування - у росії не вірять у здатність втримати регіон під час наступу ЗСУ.

Про це передає Укрінформ із посиланням на Центр національного спротиву.

Зазначається, що заборгованість по заробітній платі в російській "військово-цивільній адміністрації" тимчасово окупованих територій Запорізької області становить вже від 1 до 2,5 місяців.

Керівництво окупаційних адміністрацій стверджує, що гроші заблоковані в російській скарбниці у зв’язку з бюрократичними перепонами.

Читайте також: Суд арештував голову райсуду, яку підозрюють у співпраці з російськими спецслужбами

Проте, за інформацією джерел ЦНС, блокування коштів відбувається на рівні рішення в москві. росіяни вирішили не платити кошти своїм "адміністраціям" зважаючи на розвиток ситуації на фронті.

Читайте також: росіяни організували «евакуацію» членів сімей працівників Запорізької АЕС

Як повідомлялося, загарбники під приводом "евакуації" вивозять населення тимчасово окупованих територій у місця, де розташовуються їхні військові підрозділи, аби забезпечити їм прикриття.

З тимчасово захопленої території Запорізької області також тікають російські ставленики - зокрема, не повернувся з відпустки прибулий з рф "міністр охорони здоров'я", звільнилася його заступниця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-