Табурець запевняє, що на Черкащині не буде місця рейдерству

Табурець запевняє, що на Черкащині не буде місця рейдерству

Укрінформ
На Черкащині не буде місця рейдерству, якби комусь то не хотілося.

Про це голова Черкаської ОВА Ігор Табурець заявив у своєму інтерв’ю Укрінформу, коментуючи справу довкола Красногірського олійного заводу.

Він також підкреслив, що одним із пріоритетів своєї роботи називає захист інтересів інвесторів та економічну модернізацію регіону.

«Справді, подія (спроба рейдерського захоплення олійного заводу) мала місце. Однак правоохоронні органи й ми, на рівні обласної влади, відреагували миттєво — ще на початковому етапі було вжито заходів щодо обмеження будь-яких дій рейдерів. Я відразу зустрівся із власницею заводу, яка отримала повне сприяння. Спілкувався з міністром юстиції, із представниками антирейдерської комісії при Міністерстві юстиції. У підсумку фіктивну реєстрацію було скасовано. Ситуація на підприємстві на цей час контрольована. Триває слідство, сподіваюся, вийдуть і на замовників. На Черкащині не буде місце рейдерству, якби комусь то не хотілось».

Читайте також: Черкащина має значний потенціал для релокованого бізнесу - голова ОВА

Принциповим є ефективне реагування на поточні виклики бізнесу, зокрема і на нестабільність роботи енергосистеми, заявив Табурець: «Більших проблем бізнесу завдали відключення від електропостачання. Нам із енергетиками вдалося напрацювати графіки, щоб забезпечити мінімально необхідний рівень гарантованого енергопостачання для критично важливих підприємств регіону. Інші самі адаптувалися, змінювали графіки роботи, купували генератори. Це і є свідчення ефективної синергії влади та бізнесу».

Як повідомлялося, невідомі особи зробили спробу рейдерського захоплення агропідприємства в селі Антипівка Черкаської області. За фактом підроблення документів відкрито кримінальне провадження. Задля збереження майна і унеможливлення подальших реєстраційних дій, зміни керівників підприємства подано клопотання до суду про арешт майнового комплексу, заборону вчиняти реєстраційні дії щодо розпорядження активами цього підприємства, щодо зміни керівництва та внесення змін в установчі документи. Воно задоволене.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-