На Миколаївщині внаслідок обстрілу пошкоджений мобільний шпиталь Червоного Хреста

На Миколаївщині внаслідок обстрілу пошкоджений мобільний шпиталь Червоного Хреста

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині внаслідок ракетного обстрілу промислового об’єкта значно пошкоджено мобільний шпиталь обласної організації Товариства Червоного Хреста України (МООТЧХУ).

Про це йдеться на сторінці МООТЧХУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

На Миколаївщині внаслідок ракетного обстрілу пошкоджений мобільний шпиталь Червоного Хреста / Фото: facebook.com/redcross.mk

"На Миколаївщині внаслідок ракетного обстрілу промислового об’єкта, який розташований на території Костянтинівської територіальної громади значних пошкоджень зазнав мобільний шпиталь МООТ ЧХУ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що частина медичного обладнання, технічних засобів та меблів, які знаходились всередині мобільного шпиталю стали непридатними для подальшого використання, постраждалих та загиблих немає.

Наразі триває ліквідація наслідків обстрілу після чого, Шпиталь запрацює у звичному режимі, проте вже на іншій локації.

Читайте також: На Одещині внаслідок обстрілу зруйновані дачні будинки та бази відпочинку - Гуменюк

Як повідомлялося, 7 травня у Миколаївській області 5 ракетами Х-22, випущеними з літаків стратегічної авіації Ту-22М3, ворог атакував Ольшанську та Костянтинівську громади. Пошкоджено будівлю промислового підприємства, також зафіксовано влучання на відкриті території. За межами підприємства горіла суха трава. Інші пошкодження уточнюються. Постраждалих немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-