У «лнр» загарбники створять спецтабори для чоловіків

У «лнр» загарбники створять спецтабори для чоловіків

Укрінформ
Окупаційна влада так званої «лнр» отримала наказ формувати спеціальні табори для чоловіків призовного віку.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі.

«Вони туди потраплятимуть у разі примусової евакуації населення та втечі колаборантів із захоплених територій. Чоловіків відокремлюватимуть від рідні та передаватимуть у підпорядкування військових рф», - написав Лисогор.

Між тим у Сєвєродонецьку окупанти намагаються ізолювати місцеве населення від будь-якої інформації з України вже з допомогою репресій.

Як уже повідомлялося, на дахах деяких багатоповерхівок в Сєвєродонецьку можна знайти покриття та подзвонити звідти. Люди активно користувалися цією можливістю, доки про це не доклали окупаційній владі міста.

Читайте також: На Запоріжжі під виглядом «евакуації» загарбники готують провокації - Федоров

«Почалось відстеження та затримка населення. А от нещодавно просто ввели штраф за спробу зателефонувати рідним – ціна питання 5 тисяч рублів. Суцільна російська тюрма», - зазначив очільник Луганщини.

Читайте також: російські «чиновники» тікають із захопленої території Запорізької області

Як повідомляв Укрінформ, загарбники під приводом «евакуації» вивозять населення тимчасово окупованих територій у місця, де розташовуються їхні військові підрозділи, аби забезпечити їм прикриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-