На Луганщині до деяких захоплених міст доїхати можна виключно приватним транспортом

На Луганщині до деяких захоплених міст доїхати можна виключно приватним транспортом

Укрінформ
У Луганській області вартість проїзду між захопленими росіянами містами становить від тисячі рублів, а до деяких населених пунктів доїхати можна виключно приватним транспортом.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці

У Станично-Луганській громаді триває примусова паспортизація громадян. “Згідно з розпорядженням російської окупаційної адміністрації, керівникам місцевих організацій та підприємств дано вказівки щодо надання інформації про проведені заходи з паспортизації місцевого населення”, - йдеться у повідомленні ОВА.

“Про відбудову мова вже майже рік не йде. Окупанти не в змозі налагодити навіть транспортне сполучення. Якщо, наприклад, з Луганська до Сєвєродонецька ще можна дістатися за більш-менш реальну суму, то з Сєвєродонецька до інших захоплених у 2022 році міст – проблематично”, - зауважили в обладміністрації.

Читайте також: На Луганщині росіяни влаштовують примусові медогляди дітей

Так, до Лисичанська, Рубіжного, Кремінної доїхати можна виключно приватним чином, а вартість проїзду варіюється від тисячі російських рублів і вище, "те, що до війни коштувало кілька десятків гривень".

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захоплених територіях Луганщини дезертирство бойовиків так званої "лнр" набуло масового характеру.

Фото: Луганська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-