На Луганщині масово дезертирують бойовики «лнр»

На Луганщині масово дезертирують бойовики «лнр»

Укрінформ
На тимчасово захоплених територіях Луганської області дезертирство бойовиків так званої "лнр" набуло масового характеру.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

"Дезертирів з числа бойовиків так званої "лнр" намагаються розшукувати поблизу домівок. На стовпах та дошках оголошень у захоплених у 2014 році містах розклеєно безліч повідомлень щодо розшуку чоловіків – дезертирство набуло масового характеру", - зазначили в ОВА.

Як ідеться в повідомленні, життя у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному завмерло разом із захопленням цих міст. Якщо в Сєвєродонецьку окупаційна влада організувала хоча б показові роботи для пропаганди, то у сусідніх містах населення, що залишилося, і того не бачило. Майже за рік.

Значна більшість людей, хто в Лисичанську вирішив працювати в бюджетній сфері, не отримували грошей з грудня, підкреслили в ОВА.

Читайте також: На Луганщині загарбники наполягають на кремації загиблих

Як зауважили в обладміністрації, тільки наприкінці квітня до Рубіжного приїхали перші ремонтні бригади. Саме ті, що нещодавно працювали в Сєвєродонецьку і набули слави гастролерів-зломщиків. В деяких багатоповерхівках Сєвєродонецька вони досягли дна і почали зрізати перила на сходах.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій території Луганщини російські загарбники проводять примусові медичні огляди дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-