Поліція і волонтери евакуювали з Херсонщини 366 дітей

Поліція і волонтери евакуювали з Херсонщини 366 дітей

Фото
Укрінформ
Працівники поліції та волонтери евакуювали 366 дітей з районів Херсонської області, які зазнають постійних обстрілів з боку російських військ. 

Про це у Твіттері повідомляє МВС, передає Укрінформ.

«366 дітей Херсонщини евакуйовано поліцейськими та волонтерами. Раніше діти проживали в Бериславському районі, Білозерській та Дар’ївській громадах та передмісті Херсона. Ці райони зараз посилено обстрілює артилерія російської армії», - йдеться у дописі.

Зі свого боку в Нацполіції поінформували, що найбільше евакуйованих - з Херсонського району (137 дітей). З Бериславського району вивезли 131 дитину, ще 69 – з передмість Херсона, які щогодини потерпають від ворожих обстрілів з лівого берега Дніпра, та 29 дітей – з двох сіл Каховського району.

«В обстрілюваних російською армією населених пунктах все ще залишаються чимало сімей з дітками. З ними продовжується робота, дорослих переконують евакуюватися у безпечні місця та не наражати своїх дітей на небезпеку», - зазначили у Нацполіції.

Читайте також: Із прифронтових територій за тиждень евакуювали 70 дітей - Верещук

Як повідомляв Укрінформ, з Донецької області в рамках примусової евакуації за два місяці вивезли у безпечніші регіони 370 дітей.

Фото: CTK Photo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-