Голова ОВА показав наслідки обстрілів Донеччини

Голова ОВА показав наслідки обстрілів Донеччини

Фото
Укрінформ
На Донеччині станом на ранок 28 квітня внаслідок обстрілів пошкоджені житлові будинки, інфраструктурний об'єкт і поранений мирний житель.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Укрінформ.

“На Волноваському напрямку пошкоджено два будинки, амбулаторію та крамницю у Новоукраїнці Вугледарської громади”, - йдеться у повідомленні.

За словами начальника ОВА, на Донецькому напрямку зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки. Під ранок масованого артобстрілу зазнала Курахівська громада — пошкоджено інфраструктурний об'єкт.

Читайте також: російська армія за добу вбила трьох жителів Донеччини

Крім цього, зазначає Кириленко, на Горлівському напрямку відомо про 2 пошкоджені багатоповерхівки та 1 зруйнований будинок. Костянтинівка двічі зазнала ракетного обстрілу: поранено 1 людину, пошкоджено дитсадок, 3 медзаклади, 6 приватних будинків і 6 багатоповерхівок. На території громади ще 2 будинки пошкоджено в Іванопіллі.

Також очільник області поінформував, що поодинокі обстріли зафіксовані у Часовоярській, Торецькій і Соледарській громадах.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, минулої доби ворог завдав по території України вісім ракетних ударів та 31 авіаційний, здійснив 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Фото: Павло Кириленко, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-