російська армія за добу вбила трьох жителів Донеччини

російська армія за добу вбила трьох жителів Донеччини

Фото
Укрінформ
У Донецькій області російські війська за минулу добу вбили трьох мирних жителів, ще чотирьом цивільним завдали поранень.

Як передає Укрінформ, про це голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

"За 26 квітня росіяни вбили 3 жителів Донеччини: у Костянтинівці, Диліївці та Званівці. Ще 4 людини в області дістали поранення", — зазначив він.

За словами Кириленка, на Донецькому напрямку одна людина поранена і 10 будинків пошкоджено у Веселому Гаю Курахівської громади. Регулярно обстрілювалися Мар'їнка та Красногорівка. Авдіївку вночі обстріляли з градів, а вранці вона зазнала авіаракетного удару.

Крім цього, на Горлівському напрямку загинула одна людина загинула. У Костянтинівці пошкоджено 7 приватних будинків і 3 багатоповерхівки. У Торецькій громаді пошкоджено 9 будинків та інфраструктурний об'єкт. Зафіксовано обстріли Часовоярської та Соледарської громад.

Також Кириленко поінформував, що на Лисичанському напрямку одна людина загинула у Званівці, а в самому селі пошкоджено три будинки. В Ямполі Лиманської громади поранена одна людина і пошкоджено 8 будинків.

Читайте також: У Дружківці росіяни влучили у відділок поліції, троє поранених

“Напередодні росіяни завдали 5 ракетних ударів по Дружківці — пошкоджено 5 приватних будинків і школа, без жертв. На Волноваському напрямку ворог тричі обстріляв з артилерії Пречистівку і двічі з градів — Новоукраїнку”, - йдеться в повідомленні.

Очільник ОВА наголосив, що станом на сьогодні неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Як повідомляв Укрінформ, за добу російські загарбники здійснили загалом сім ракетних і 39 авіаційних ударів, а також 61 обстріл із реактивних систем залпового вогню по позиціях Сил оборони та критичній інфраструктурі населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-