У селі на Львівщині в шести домогосподарствах стався витік газу

У селі на Львівщині в шести домогосподарствах стався витік газу

Відео
Укрінформ
У селі Розвадів Стрийського району Львівської області вночі на території шести домогосподарств стався витік газу. Газопостачання до села тимчасово припинили. Людей відселили.

Про це повідомляє у Фейсбуці начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

“Уночі у Розвадові стався витік газу. На території шести домогосподарств з-під землі виходив природний газ. В одному житловому будинку він виходив з-під фундаменту. Газопостачання до села тимчасово припинили. 29 осіб, зокрема 9 дітей, відселили до родичів”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в селі також частково відключено електропостачання. Після закінчення аварійних робіт постачання енергоносіїв буде відновлено.

Відео: Миколаївські вісті

За словами Козицького, у селі вже відбулося засідання місцевої комісії ТЕБ та НС. Причину витоку газу встановлюють. Зараз фахівці обстежують кожен об’єкт, який перебуває в радіусі витоку, підраховують збитки та наслідки події.

Начальник ОВА також поінформував, що на місце події виїхали представники департаменту з питань цивільного захисту населення ОДА, департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства ОДА, департаменту екології та природних ресурсів ОДА, а також фахівці ГУ ДСНС у Львівській області.

Профільні спеціалісти спостерігають за розвитком подій та роблять необхідні розвідки.

Очільник області наголосив, що повертатися до домівок людям, господарства яких постраждали, рекомендують лише після дозволу фахівців.

Фото: "Твоє місто"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-