Наєв передав Рівненському госпіталю обладнання для проведення операцій у польових умовах

Наєв передав Рівненському госпіталю обладнання для проведення операцій у польових умовах

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв передав лікарям Рівненського військового госпіталю обладнання для проведення невідкладних операцій у польових умовах, а також інноваційне обладнання для прискорення загоєння ран.

Як передає Укрінформ, про це командування Об’єднаних сил ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

Зазначається, що командувач передав 12 комплектів портативних систем SurgiBox для проведення невідкладних хірургічних операцій у польових умовах, а також інноваційне обладнання для лікування поранень за методом VAC-терапії, яка передбачає використання негативного тиску для очищення ранової поверхні та прискорення загоєння.

"Військові медики також отримали сучасний апарат для терапії поранень XLR8 Plus, який сприяє загоєнню рани шляхом видалення надлишкових ексудатів та інфекційного матеріалу. Як стверджують фахівці, завдяки такому обладнанню час на відновлення хворого можна скоротити майже наполовину", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Зеленський на Донеччині відвідав госпіталь і вручив бійцям нагороди

Зазначені інноваційні прилади командуванню Об’єднаних сил ЗС України надала американська неурядова організація за сприяння благодійного фонду “Захистити майбутнє”.

Відео: Телеграм-канал Командування Об'єднаних Сил ЗС України

Наєв подякував працівникам госпіталю за якісне виконання службового обов’язку та поспілкувався з пораненими.

“Ми намагатимемося збільшувати допомогу. У нас є відповідні домовленості з американськими партнерами", зазначив генерал-лейтенант і додав, що "необхідно робити все для того, щоб бути міцними й озброєними, зокрема й сучасним медичним обладнанням. Щоб урятувати більше життів наших воїнів, і щоб вони отримали гідне лікування та відновлення в якомога комфортніших умовах”.

Як повідомляв Укрінформ, Наєв подякував іноземним союзникам за надану Україні зброю для перемоги у розв’язаній росією війні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-