Миколаївоблтеплоенерго отримало три модульні котельні від USAID

Миколаївоблтеплоенерго отримало три модульні котельні від USAID

Фото
Укрінформ
Обласне комунальне підприємство «Миколаївоблтеплоенерго» отримало три блочно-модульні котельні від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), які можуть працювати на різних видах палива.

Про це повідомляє пресслужба підприємства у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) передало для обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» три блочно-модульні котельні: дві потужністю 350 кВт та одну – 500 кВт. Котельні функціонуватимуть як резервне джерело теплопостачання для лікувальних закладів Миколаєва", - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Освітні заклади Черкащини отримали котельні та генератори від ЮНІСЕФ

Зазначається, що за надзвичайних ситуацій модульні котельні дозволять не припиняти постачати тепло об’єктам критичної інфраструктури.

Також наголошується, що надані USAID котельні загальною вартістю майже 11, 2 млн грн можуть працювати на різних видах твердого палива - вугіллі, дровах, паливних брикетах. Це дозволяє закривати локальні потреби у теплі і підтримувати необхідну комфортну для одужання пацієнтів температуру у приміщеннях об'єктів охорони здоров'я.

Як повідомлялося, з початку повномасштабної війни у Миколаєві зруйновано 40 відсотків об’єктів соціальної інфраструктури.

Фото: ОКП "Миколаївоблтеплоенерго"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-