Представники посольства Франції відвідали військове містечко в Гостомелі

Представники посольства Франції відвідали військове містечко в Гостомелі

Фото
Укрінформ
Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен, один із засновників компанії Neo-Eco Бенджамін Констант та генеральний директор Кирило Чернишук відвідали військове містечко в Гостомелі Київської області.

Як передає Укрінформ, про це Київська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Представники посольства Франції разом із головою Київської ОВА Русланом Кравченком та заступником Миколою Бойком оглянули роботи з відновлення за принципами економіки замкненого циклу, що проводить компанія Neo-Eco Ukraine.

Загалом у військовому містечку демонтовано 5 багатоповерхівок.

У КОВА зазначили, що «демонтажні роботи вже на завершальному етапі. Матеріали прямо на місці сортують, переробляють та будуть використовувати при відбудові житла».

«Міжнародна підтримка України сьогодні у світі безпрецедентна й цінна як ніколи. За дорученням Президента робимо на рівні області все, щоб залучати якомога більше партнерів до відновлення Київщини. Вірю, що завдяки спільним зусиллям ми подолаємо страшні наслідки російської агресії на нашій землі. Київщина буде відновлена», - заявив Кравченко.

Читайте також: Франція передасть Україні пожежні машини та мобільну ДНК-лабораторію

Як повідомляв Укрінформ, на Київщині до кінця поточного року Київська ОВА спільно з «Фондом енергоефективності» планує відновити та енергомодернізувати щонайменше 150 багатоквартирних будинків, які постраждали внаслідок повномасштабної війни з рф.

Фото: Київська обласна військова адміністрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-