Підтоплення на Київщині: військові встановили понтонну переправу в Іванкові

Підтоплення на Київщині: військові встановили понтонну переправу в Іванкові

Фото
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив, що з метою усунення наслідків негоди у Київський області військові звели понтонну переправу в Іванкові.

Про це йдеться у повідомленні Командування у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Тривалі опади спричинили повінь у частині Київської області. Через руйнування дамби місцевого ставка в Іванкові підтоплена тимчасова переправа. На даний час інженерними підрозділами ЗС України спільно з органами місцевої влади оперативно наведено понтонну переправу. Наразі тривають роботи з обладнання зручних під’їздів до неї", - йдеться у повідомленні.

У Командуванні зауважили, що природні катаклізми не є перешкодою для виконання військовими поставлених завдань на прикордонні Київщини.

Читайте також: У п’ятьох областях підвищений рівень води - Укргідроенерго

"Підпорядковані нашому угрупованню військ підрозділи у разі необхідності здатні в стислі терміни виконати завдання щодо підвищення мобільності військ та своєчасно забезпечити переміщення особового складу, боєприпасів і військової техніки»", - наголосив Наєв.

Як повідомлялося, в Україні спостерігається сезонне підняття рівня води в межах річок Дніпро, Десна, Сейм, Прип’ять, Горинь та Західний Буг на територіях Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Київської, Рівненської, Полтавської, Черкаської та Чернігівської областей. Пік весняної повені у Києві очікується 22 квітня.

Фото: Командування Об’єднаних Сил ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-