Укрзалізниця за рік перевезла понад 300 тисяч пасажирів до Чернігова

Укрзалізниця за рік перевезла понад 300 тисяч пасажирів до Чернігова

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" за рік після відновлення залізничного сполучення з Черніговом перевезло до міста та у зворотньому напрямку 315 250 пасажирів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Телеграмі.

"За цей рік сумарно 315 250 пасажирів мандрували до Чернігова і в зворотному напрямку, а основна кількість пасажирів курсували між Черніговом та столицею", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рівно рік тому після ремонту пошкодженої під час бойових дій інфраструктури у рекордно стислі терміни, до деблокованого Чернігова з Києва поїхав регіональний дизель-поїзд, потім — приміські електропоїзди з‘єднали Чернігів з Ніжином, а поїзди далекого сполучення — з Вінницею та Івано-Франківськом.

Читайте також: На Чернігівщині відновили 31 міст із 36 зруйнованих або пошкоджених

У компанії наголошують, що відновлення залізничного сполучення до деблокованих та деокупованих міст стало однією з головних цілей залізничників від початку великої війни, і залишається пріоритетом і досі.

"Ми продовжуємо виконувати свою роботу і мріємо про те, як розповідатимемо вам про відновлення сполучення до українського Луганська, Маріуполя та Симферополя", - додають в Укрзалізниці.

Читайте також: Укрзалізниця відновила третину залізничних мостів, зруйнованих від початку повномасштабної війни

Як повідомляв Укрінформ, АТ «Укрзалізниця» з 16 квітня 2022 року відновило залізничне сполучення з Черніговом та низкою населених пунктів області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-