На Одещині знищили дрейфуючу міну, яку несло до пляжу

На Одещині знищили дрейфуючу міну, яку несло до пляжу

Укрінформ
Українські військові на Одещині знищили чергову дрейфуючу міну, яку несло до одного з пляжів.

Про це повідомляє ОК "Південь" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"У напрямку одного з пляжів Одещини з відкритого моря хвилями несло чергову морську міну. Завдяки вчасному виявленню і оперативному реагуванню, її вдалось контрольовано знищити на достатній відстані від берега", - йдеться у дописі.

В ОК "Південь" запевнили, що обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня залишається стабільно складною, але контрольованою.

Змін у стані, складі та положенні військ противника, ознак формування ним наступальних угруповань не виявлено.

У Чорному морі корабельне угруповання збільшено до 12 кораблів, у тому числі подвоєно кількість підводних ракетоносіїв – на двох човнах 9 ракет типу «Калібр».

Читайте також: На Одещині СБУ затримала строковика-зрадника, який «полював» на HIMARS

У командуванні застерігають, що напередодні Великодніх свят ворог підвищив активність обстрілів прифронтових територій, наростив присутність в морі та намагається активізувати авіацію. "Імовірне продовження застосування керованих авіаційних бомб по прифронтових територіях, не виключено і використання дронів-камікадзе по об’єктах критичної і стратегічної інфраструктури", - зауважують у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, війська рф протягом минулої доби п'ять разів обстріляли із артилерії та РСЗВ місто Очаків та узбережжя Очаківської громади на Миколаївщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-