На Одещині медики отримали вісім нових реанімобілів

На Одещині медики отримали вісім нових реанімобілів

Фото
Укрінформ
Підрозділи Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримали 8 автомобілів швидкої допомоги.

ППро це у Фейсбуці повідомила Одеська обладміністрація, передає Укрінформ.

«Реанімобілі передані лікарським бригадам Одещини Міністерством охорони здоров'я України завдяки глобальній ініціативі United24, започаткованій Президентом України Володимиром Зеленським. За допомогою цієї фандрейзингової платформи люди з усього світу долучаються до збору коштів на допомогу Україні», - йдеться в повідомленні.

Дві автівки відправились до Білгород-Дністровської станції Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, по одній «швидкій» – до Ізмаїльської та Біляївської станцій. Ще по одній – на підстанції №1 та №7 м. Одеси, а також на підстанцію №9 м. Южне. Один реанімобіль поїхав до Пункту базування екстреної меддопомоги в с. Старі Маяки.

«Автівки обладнані всім необхідним для підтримки життя поранених під час транспортування до лікарні – дефібриляторами, електрокардіографами, пульсоксиметрами, інфузоматами, глюкометрами, стаціонарними балонами з киснем і портативними апаратами штучної вентиляції легень. Це дозволить медикам проводити реанімаційні дії безпосередньо в машині швидкої допомоги і зберегти якомога більше життів», – зазначила директор Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар’єва.

Читайте також: Благодійники передали термобілизну медикам екстреної допомоги

Як повідомлялося, Волинська, Рівненська, Сумська, Дніпропетровська та Івано-Франківська області отримали 12 автомобілів швидкої медичної допомоги, придбані «Медичними закупівлями України» в межах ініціативи United24.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-