росіяни вчора обстріляли три райони Харківщини, поранений цивільний

росіяни вчора обстріляли три райони Харківщини, поранений цивільний

Укрінформ
У Харківській області російська армія минулої доби обстрілювала прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського й Куп'янського районів, ворожим вогнем поранений мирний житель, є пошкодження і руйнування.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

За його даними, унаслідок мінометного удару росіян по селу Караїчне Вовчанської громади Чугуївського району поранення дістав 36-річний мирний житель. Постраждалого госпіталізували у важкому стані.

У Курилівці Куп'янського району ворожим обстрілом пошкоджені щонайменше 15 приватних будинків. Руйнувань зазнав житловий будинок у Петропавлівці.

У районі села Подоли Куп'янського району через влучання з реактивних систем залпового вогню "Град" на території лісу спалахнула пожежа.

Читайте також: З Куп’янської громади на Харківщині евакуювали 18 дітей, залишаються ще 560

Мінна небезпека в Харківській області залишається високою. За добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили в регіоні понад 4 гектари території та знешкодили 99 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, 9 квітня в селі Сніжківка Харківської області цивільний наступив на городі на протипіхотну міну “Пелюстка”. Чоловікові завдані осколкові поранення.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-