На Житомирщині оголосили підозру священнику, який вдарив дитину на зборах громади

На Житомирщині оголосили підозру священнику, який вдарив дитину на зборах громади

Укрінформ
На Житомирщині оголосили підозру священнику, який вдарив по голові неповнолітнього хлопця під час зборів громади біля храму Святої Покрови в Іршанську.

Про це в Телеграмі повідомила Житомирська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

«За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Коростенської окружної прокуратури, на підставі зібраних слідством доказів, священнику церкви в смт Іршанськ повідомлено про підозру у хуліганстві – грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувались особливою зухвалістю та винятковим цинізмом (ч. 1 ст. 296 КК України)», - йдеться у повідомленні.

Як встановили слідство, священник вдався до хуліганських дій під час зібрання громади, яке проходило 2 квітня на території церкви Святої Покрови в Іршанську.

За інформацією прокуратури, під час емоційного діалогу з парафіянами священник безпідставно застосував фізичну силу стосовно двох дітей, 12-ти та 15-ти років. Зокрема, одного хлопця він штовхнув рукою у плече, завдавши неповнолітньому фізичного болю, іншого потерпілого, який стояв з прапором України, вдарив кулаком у потилицю, заподіявши йому легких тілесних ушкоджень.

Читайте також: Керівнику Черкаської єпархії УПЦ МП оголосили нову підозру

Як повідомляв Укрінформ, у селищі Іршанськ на Житомирщині під час зборів релігійної громади стався конфлікт між місцевими жителями та служителями Української православної церкви московського патріархату, під час якого постраждав хлопчик.

Громада храму Святої Покрови УПЦ московського патріархату ухвалила рішення про перехід до Православної церкви України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-