У Києві та області зняли обмеження у магістральних мережах – Укренерго

У Києві та області зняли обмеження у магістральних мережах – Укренерго

Укрінформ
Станом на 14:00 30 березня знято обмеження у магістральних мережах для Києва та Київської області, але на Житомирщині ще застосовуються обмеження споживання.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НЕК «Укренерго» у Телеграмі.

«У центральному регіоні завершились аварійно-відновлювані роботи на одному з енергооб’єктів, що дозволило зняти обмеження у магістральних мережах для Києва та Київської області. Обмеження споживання все ще застосовуються на Житомирщині. Завдяки сонячній погоді та роботі відновлювальних джерел енергії обмеження споживання у регіоні менші ніж зазвичай», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Унаслідок негоди досі знеструмлені 12 населених пунктів у двох областях - ДСНС

Зазначається, що через значний обсяг пошкоджень обладнання мережі ще не повністю відновлені. Ремонтні роботи в регіоні тривають, а також продовжуються на всіх інших енергооб’єктах, що були пошкоджені російськими масованими обстрілами.

«Також наразі через наслідки негоди є локальні відключення у Чернігівській та Київській областях. Бригади обленерго працюють над відновленням енергоживлення споживачів», – додали в компанії.

Як повідомлялося, станом на ранок 30 березня енергосистема України працює із резервом потужності, але в Одеській та Чернігівській областях можливі нетривалі відключення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-