На Київщині «пункти незламності» працюватимуть в екстрених випадках

На Київщині «пункти незламності» працюватимуть в екстрених випадках

Укрінформ
У Київській області "пункти незламності" переходять з режиму цілодобового функціонування в режим готовності до термінового відновлення роботи.

Про це Київська обласна військова адміністрація повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

У випадку екстрених відключень електроенергії, порушення роботи критичної інфраструктури або іншої надзвичайної ситуації "пункти незламності" відновлюватимуть роботу протягом 1-2 годин.

Відповідні рішення ухвалені на позачерговому засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що пункти, створені в адміністративних будівлях, продовжать працювати в робочі години. У разі потреби люди можуть отримати там доступ до інтернету та підзарядити мобільні пристрої.

Читайте також: У «пункти незламності» передали 40 тисяч україномовних книжок

У кожній територіальній громаді функціонуватиме щонайменше один такий центр підтримки незалежно від кількості відвідувачів. У великих громадах кількість пунктів може бути збільшена.

Як зауважив тимчасовий виконувач обов'язків голови Київської ОВА Дмитро Назаренко, під час відключень електроенергії, пов’язаних із масованими ракетними ударами рф, "пункти незламності" стали значною підтримкою для жителів області.

"Завдяки роботі пунктів ми вистояли та пережили цю найскладнішу зиму. І вкотре довели ворогу, що українці – сильний та незламний народ", – зазначив він.

Очільник ОВА висловив подяку всім працівникам і волонтерам, рятувальникам і підприємцям, хто тим чи іншим способом допомагав жителям регіону подолати енергокризу.

Читайте також: У Вінниці наметові пункти незламності «ставлять на паузу»

Як повідомляв Укрінформ, у Вінниці наметові "пункти незламності" у зв'язку з потеплінням і стабілізацією ситуації в енергосистемі країни переводять у режим очікування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-