У Вінниці наметові пункти незламності «ставлять на паузу»

У Вінниці наметові пункти незламності «ставлять на паузу»

Укрінформ
У Вінниці наметові пункти незламності у зв'язку із потеплінням та стабілізацією ситуації в енергосистемі країни переводять у режим очікування.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«Рішення поставити на паузу діяльність наметів пов'язане з настанням сприятливих погодних умов - середньодобова температура пішла вгору і, до того ж, немає перебоїв з електропостачанням. Останнім часом люди почали навідуватися у намети радше за звичкою, щоб поспілкуватися чи випити чаю, але не для того, щоб зігрітися чи підзарядити ґаджет», - повідомив начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур.

За його словами, рішення про переведення роботи пунктів незламності у режим очікування ухвалив виконком Вінницької міської ради. Йдеться про намети, які ще восени розмістили у місцях найбільшого скупчення людей: в районі Площі Перемоги, Вишеньки, Старого міста, Чехова, Київської. Їх обслуговували 40 працівників підприємства.

Читайте також: У Миколаєві відкрили казахську «юрту незламності»

Наразі триває робота з перевезення наметів у місце зберігання. За умови оголошення у місті надзвичайної ситуації пункти незламності розгорнуть впродовж трьох годин, щоб вінничани мали можливість закрити базові потреби: зарядити мобільні пристрої чи приготувати/розігріти їжу.

Як повідомлялось, у Вінниці пункти незламності розгорнули восени 2022 року під час відключень електроенергії, спричинених масованими російськими обстрілами об'єктів енергетичної інфраструктури.

Фото з сайту vn.20minut.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-