росіяни за добу атакували вісім областей - зведення ОВА

росіяни за добу атакували вісім областей - зведення ОВА

Фото
Укрінформ
російська армія за добу здійснила обстріли восьми областей України, є поранені цивільні.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 9:00 понеділка, 20 березня.

У Чернігівській області за добу ворог здійснив два обстріли із артилерії та мінометів територій Корюківського та Новгород-Сіверського районів. Без втрат і руйнувань.

У Сумській області з вечора росіяни здійснили обстріл зі ствольної артилерії околиць міста Середина-Буда.

Читайте також: Ворог зранку обстріляв Авдіївку з «Градів», уночі завдав ракетного удару по Краматорську

У понеділок зранку був обстріл з АГС околиці Великописарівської тергромади. Без втрат та ушкоджень.

Вчора протягом дня російські війська били по територіях Хотінської, Шалигинської, Есманської, Великописарівської, Краснопільської, Середино-Будської та Білопільської громад. Інформація про наслідки уточнюється.

У Дніпропетровській області вчора ворог вдарив по Синельниківському району, поцілив по Великомихайлівській громаді. Жертв немає.

У Запорізькій області за минулу добу загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Гуляйполе, Гуляйпільське, Оріхів, Червоне, Степове, Залізничне, Ольгівське, Новоданилівка, Мала Токмачка, Малинівка, Новоандріївка, Чарівне, Білогір'я, Преображенка, Полтавка, Кам'янське, Малі Щербаки.

Є повідомлення про руйнування житла та об’єктів інфраструктури.

У Харківській області на Слобожанському напрямку протягом доби ворог атакував райони населених пунктів Червона Зоря, Стрілеча, Глибоке, Красне, Стариця, Вовчанськ, Колодязне, Кам’янка, Новомлинськ, Красне Перше, Дворічна, Западне і Кіндрашівка.

Читайте також: росіяни за добу 86 разів обстріляли Херсонщину, шестеро людей поранені

На Куп’янському напрямку російська армія з артилерії била по районах населених пунктів Веселе, Куп’янськ, Крохмальне, Піщане і Берестове.

Більше 10 ударів з мінометів ворог здійснив по селах Олександрівка і Тимофіївка Богодухівського району. Пошкоджено щонайменше 5 приватних житлових будинків.

Також вчора під ударом перебували Куп’янськ і Вовчанськ. Без постраждалих.

У Луганській області на Куп’янському та Лиманському напрямках війська рф вели безуспішні наступальні дії у районах Новоселівського, Кремінної та Білогорівки. Ворог здійснив артилерійські обстріли Новоселівського, Невського, Білогорівки.

У Донецькій області вночі російська армія ракетою С-300 вдарила по Костянтинівці, поцілила у житловий сектор. Пошкоджено приватні і двоповерхові будинки. Одна людина поранена.

Також вночі росіяни здійснили ракетний удар по центральній частині Краматорська. Пошкоджені багатоповерхівки. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

Протягом доби ворог здійснював авіаудари, бив із РСЗВ "Град", танка, мінометів, артилерії. Обстріляні Авдіївка, Бахмут, смт Велика Новосілка, села Времівка, Орлівка, Тоненьке і Сєверне.

На Донеччині за добу двоє людей дістали поранення.

У Херсонській області ворожих обстрілів зазнали Михайлівка, Гаврилівка, Дудчани, Іванівка, Томарине, Одрадокам’янка, Тягинка, Новотягинка, Понятівка, Розлив, Садове, Дніпровське та Херсон.

За минулу добу російські загарбники здійснили 86 обстрілів, випустивши 385 снарядів з важкої артилерії та "Градів".

Херсон ворог обстріляв тричі. 13 снарядів влучили у житлові квартали, приватні і багатоквартирні будинки.

Вчора російська артилерія вдарила по Білозерці. З-під завалу будинку врятували жінку. Її госпіталізували.

Також російська армія обстріляла село Томарине Бериславської територіальної громади. Руйнувань зазнали будівлі, спалахнула пожежа. Шестеро людей дістали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-