Ворог зранку обстріляв Авдіївку з «Градів», уночі завдав ракетного удару по Краматорську

Ворог зранку обстріляв Авдіївку з «Градів», уночі завдав ракетного удару по Краматорську

Фото
Укрінформ
На Донеччині серед ночі російські загарбники завдали ракетного удару по Краматорську, а зранку під обстріли з артилерії і «Градів» потрапила Авдіївка.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував відповідні фотографії руйнувань.

«Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську — є пошкоджені будинки, за попередньою інформацією, без жертв… Зранку під обстріли з артилерії і «Градів» потрапила Авдіївка — є пошкодження на двох вулицях та на території АКХЗ (Авдіївського коксохімзаводу – ред.)», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Волноваському напрямку зруйновано будинок у Богоявленці Вугледарської громади, а на Донецькому напрямку ворог стріляв по околицях Курахівської громади — пошкоджено лінії електропередач.

В Очеретинській громаді під вогнем селища Тоненьке та Сєверне, у Мар'їнській ТГ - потерпають Мар'їнка, Красногорівка та Новомихайлівка.

Читайте також: росіяни за добу 86 разів обстріляли Херсонщину, шестеро людей поранені

«На Горлівському напрямку одна людина поранена у Костянтинівці, у місті пошкоджено три багатоповерхівки та три приватні будинки. Відомо про одного пораненого та три пошкоджені багатоповерхівки у Бахмуті», - констатував Кириленко.

Він також додав, що гучно було на околицях Часовоярської і Соледарської громад, зафіксовано обстріли у Сіверську та Серебрянці Сіверської громади, у Торському і Зарічному Лиманської громади.

Як повідомлялося, армія російської федерації за минулу добу, 19 березня, поранила двох жителів Донецької області.

Фото: Павло Кириленко/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-