У ДСНС почали вводити медичні розрахунки у пожежних частинах - Крук

У ДСНС почали вводити медичні розрахунки у пожежних частинах - Крук

Укрінформ
У Державній службі України з надзвичайних ситуацій почали вводити у складі пожежних частин медичні розрахунки, оскільки у цьому є потреба.

Про це в ефірі телемарафону повідомив голова ДСНС Сергій Крук, передає кореспондент Укрінформу.

За його даними, рятувальники за період повномасштабної війни загалом підвезли до місць призначення понад 37 тисяч тонн води і понад 8 тис. тонн продуктів.

«І левова частка цього функціоналу лежить на ДСНС. Тому Бахмут (підрозділ ДСНС у цьому населеному пункті – ред.) займається саме такими речами. Окрім того, говоримо і про надання меддопомоги. Ми почали вводити – а в цьому є потреба – у пожежних частинах, підрозділах – медичні розрахунки», - сказав він.

Читайте також: Асоціація українців Люксембургу передала ДСНС пожежно-рятувальну техніку та реанімобілі

За інформацією Крука, підрозділ Державної служби України з надзвичайних ситуацій, який знаходиться у Бахмуті, вже кілька разів обстрілювався росіянами, але він виконує завдання, як-то ліквідація наслідків обстрілів, пожеж тощо.

«Окрім того, наші підрозділи функціонують і навколо Бахмута, і в Часовому Яру. Тому ми представлені кругом і залишаємося у взаємодії з усіма силами безпеки та оборони», - зазначив глава ДСНС.

Читайте також: ДСНС щодня отримує до 30 заявок на розмінування в Ізюмському районі Харківщини

Як повідомлялося, в Україні з’явилася серія постерів із псом Патроном щодо правил мінної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-