Шкарлет у Сумах вручив грамоту ВР колективу університету

Шкарлет у Сумах вручив грамоту ВР колективу університету

Фото
Укрінформ
Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет та голова профільного підкомітету Верховної Ради Юлія Гришина вручили парламентську відзнаку Сумському державному університету.

Про це повідомляє пресслужба вищого навчального закладу, передає Укрінформ.

"Колектив Сумського державного університету отримав Грамоту Верховної Ради України за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти і науки та впровадження сучасних методів навчання і виховання молоді. Нагороду ректорові університету Василю Карпуші вручили міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет та народний депутат України Юлія Гришина, 17 березня", – зазначається в повідомленні.

Зазначимо, що минулого року Сумський державний університет увійшов до першої десятки найкращих закладів вищої освіти України за версією Ranking Web of Universities (Webometrics).

У п'ятницю увечері в низці ЗМІ з посиланням на джерела в органах влади з'явилася інформація про відставку Шкарлета з посади міністра освіти та науки. Народна депутатка із парламентської фракції "Голос", представниця Комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій Інна Совсун у Фейсбуці повідомила, що Шкарлет написав заяву про звільнення.

"Сергій Шкарлет написав заяву про відставку", – зазначила парламентарій.

Офіційного підтвердження наразі немає.

Фото: sumdu.edu.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-