Після відео у соцмережах в Одеському центрі комплектування показали умови для мобілізованих

Після відео у соцмережах в Одеському центрі комплектування показали умови для мобілізованих

Фото
Укрінформ
В Одеському обласному територіальному центрі комплектування після оприлюдненого у соцмережах відео показалили фото, що демонструють умови проживання чоловіків, які проходять медкомісію перед відправкою на службу.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці Одеського обласногоТЦК та СП, передає Укрінформ.

«Один із блогерів, що навчав у соціальних мережах премудрості швидкого заробітку, потрапивши до пункту формування команд у територіальному центрі комплектування, намагався підняти рейтинги власного каналу за рахунок розхитування теми нелюдських умов у такому пункті, невиправданого перебування там військовозобов’язаних та т.п», - прокоментували в ТЦК відео зі скаргами на погані умови проживання мобілізованих.

У відомстві наголосили, що умови, в яких перебувають військовозобов’язані під час проходження медичної комісії та очікування відправки у військові частини, в територіальних центрах комплектування, відповідають статуним нормам: там організовані місця відпочинку, санітарні зручності (з гарячою водою), гідне і смачне харчування.

Також у ЦТК підкреслили, що перебування в такому пункті обмежене часом формування команди на відповідну військову частину і, як правило, не перевищує 3 діб.

Читайте також: Мобілізаційний план ще не завершенийРезніков

Як повідомлялося, військова служба правопорядку проводить розслідування за фактом перевищення службових повноважень співробітників одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, які проводили оповіщення громадян, що підлягають мобілізації.

Фото: Одеський обласний ТЦК та СП, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-