Обстріли Херсонщини: серед поранених минулої доби - двоє рятувальників

Обстріли Херсонщини: серед поранених минулої доби - двоє рятувальників

Укрінформ
Серед поранених через ворожі обстріли за минулу добу на Херсонщині – двоє рятувальників. 

 Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Упродовж минулої доби російські окупаційні війська завдали ударів по місту Херсон, населених пунктах Бериславського та Херсонського районів з РСЗВ, мінометів, артилерії та БПЛА», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, російські агресори здійснили артобстріл села Іванівка Дар’ївської громади, на місці працювали співробітники ДСНС, які ліквідували наслідки атаки. У цей час ворог повторно обстріляв село, двоє рятувальників зазнали поранень.

Також військові рф атакували цей населений пункт із дрона, внаслідок чого поранень зазнав місцевий житель.

Читайте також: Ворог обстріляв Курахове на Донеччині, частина міста - без світла

Під цілодобовим ворожим вогнем опинилися житлові квартали обласного центру, там пошкоджено теплотрасу, багатоповерхові та приватні будинки, а також склади, автотранспорт і адміністративну будівлю на території порту. Після кожної хвилі влучань на об’єктах виникали пожежі, на місцях працювали всі екстрені служби.

Поліція відкрила 45 кримінальних проваджень за ст. 438 (Порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Своєю чергою, як поінформував у Фейсбуці перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, за останню добу на Херсонщині чотири особи зазнали поранень, у тому числі двоє співробітників ДСНС. Люди, які наближають перемогу своєю працею, рятуючи життя інших, підкреслив він.

Читайте також: росіяни масовано обстріляли прикордоння Харківщини, є загиблі і поранені

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області за минулу добу російські війська здійснили 78 обстрілів, випустивши 396 снарядів з важкої артилерії та "Градів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-