росіяни масовано обстріляли прикордоння Харківщини, є загиблі і поранені

росіяни масовано обстріляли прикордоння Харківщини, є загиблі і поранені

Фото
Укрінформ
Війська російської федерації минулої доби масовано обстрілювали прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів Харківської області, є загиблі і поранені серед мирного населення.

Як передає Укрінформ, про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

За його даними, одним із найбільш обстрілюваних ворогом міст є Вовчанськ. Вчорашніми обстрілами там пошкоджені об'єкти цивільної промисловості та крамниці, а також будівля пожежно-рятувальної частини.

Унаслідок влучання ворожого снаряда в автомобіль загинула 55-річна жінка, 47-річний водій дістав поранення та був госпіталізований.

Через удар російських військ по селу Колодязне Куп'янського району пошкоджені приватні житлові будинки й об'єкти інфраструктури. Загинув 42-річний мирний житель, який під час обстрілу їхав у машині.

У селищі Дворічна Куп'янського району осколкове поранення дістав 58-річний цивільний. Постраждалий отримав медичну допомогу на місці.

Читайте також: російська армія за добу 78 разів обстріляла Херсонщину, четверо поранених

В області тривають роботи з гуманітарного розмінування. За даними Синєгубова, за минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій знешкодили 142 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, загалом за 14 березня російські війська здійснили 40 авіаційних та 12 ракетних ударів, а також понад 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Фото: Олег Синєгубов, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-