Убивць фермера з Дніпропетровщини засудили на довічне ув'язнення

Убивць фермера з Дніпропетровщини засудили на довічне ув'язнення

Укрінформ
У Дніпропетровській області засудили до довічного позбавлення волі трьох чоловіків, які у 2018 році вдерлися в дім до фермера з метою пограбування та на очах рідних убили його.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора у Телеграмі.

Прокурори в суді довели, що у грудні 2018 року троє чоловіків, один з яких - працівник виправної колонії, вдерлися до домоволодіння фермера у Криничанському районі.

У будинку, крім господаря, перебували шестеро членів сім’ї, включаючи двох малолітніх дітей.

Нападники зв’язали присутніх та почали вимагати гроші і коштовності. Дізнавшись місцезнаходження сейфа, вони прострелили господарю ногу та руку.

Після заволодіння коштовностями, золотими прикрасами та майже 580 тис. гривень злочинці завдали чоловікові численних ударів по тілу та смертельного ножового поранення у груди.

Вони намагалися втекти з місця злочину на автомобілі фермера, проте кермо заблокувалося, тож заволодіти транспортним засобом не вдалося.

Читайте також: Військового рф судитимуть за вбивство двох мирних жителів Київщини

Усіх трьох учасників групи визнали винними в умисному вбивстві, розбої та незаконному заволодінні транспортним засобом.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому Приморський районний суд Одеси виніс вирок у справі про зґвалтування та вбивство 8-річної дівчинки в селі Лощинівка Ізмаїльського району Одеської області Ангеліни Моїсеєнко – її односельцю Михайлу Чеботарю призначили покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-