На Житомирщині та Харківщині можуть застосовувати графіки погодинних відключень електроенергії

На Житомирщині та Харківщині можуть застосовувати графіки погодинних відключень електроенергії

Укрінформ
Сьогодні можливе застосування графіків погодинних відключень електроенергії на Житомирщині та Харківщині, у Києві та області діють аварійні відключення.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу НЕК «Укренерго» у Телеграмі.

«Через перевантаження обладнання діють аварійні відключення в деяких районах Києва та Київщини. На Житомирщині та Харківщині при зростанні споживання у пікові години можливе застосування графіків погодинних відключень», - йдеться у повідомленні.

В компанії уточнили, що у Житомирській та Харківській областях продовжується робота над усуненням наслідків ракетних обстрілів 9 березня. На Миколаївщині вже завершене заживлення усіх споживачів, які залишилися без енергопостачання внаслідок бойових дій.

Крім цього, енергетики відновлюють електропостачання для споживачів у прифронтових районах Харківської та Херсонської областей, а також для мешканців Житомирщини та Сумщини, які були знеструмлені через погодні умови (рвучкий вітер).

Читайте також: У деяких районах Києва - стабілізаційні відключення світла

«В інших регіонах обмеження енергоспоживання не застосовувалось, ліміти не доводились. Наявних в системі обсягів виробленої електроенергії достатньо для покриття потреб всіх споживачів», - резюмували в Укренерго.

Як повідомлялося, російські війська 9 березня завдали масованого удару по Україні. Зафіксовано влучання в Києві, Житомирі, на Одещині, Харківщині, Дніпропетровщині. Є загиблі й поранені. Пошкоджено об'єкти енергетичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-