Уряд дозволив ОВА на деокупованих територіях забезпечувати населення хлібом

Уряд дозволив ОВА на деокупованих територіях забезпечувати населення хлібом

Укрінформ
Кабінет Міністрів на засіданні 10 березня ухвалив постанову, відповідно до якої місцеві військові адміністрації на деокупованих територіях отримали можливість забезпечувати населення хлібом та хлібопродуктами нетривалого зберігання.

Як передає Укрінформ, про це повідомив представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі.

"Внесено зміни до постанови КМУ від 20.03.2022 N 328 «Деякі питання забезпечення населення продовольчими товарами тривалого зберігання в умовах воєнного стану» в частині надання можливостей місцевим військовим адміністраціям на деокупованих територіях забезпечувати потреби населення у хлібі та хлібопродуктах нетривалого зберігання (в межах середньостатистичних потреб споживання)", - написав він.

Читайте також: Уряд виділить понад 10,2 мільярда дотацій для постраждалих від війни областей

Згідно з текстом пояснювальної записки до постанови, її прийняття дозволяє забезпечити населення на деокупованих територіях хлібом та хлібопродуктами нетривалого зберігання. Також постанова сприятиме підвищенню ефективності цільового використання коштів держбюджету, за які військові адміністрації у 2022 році закупили зерно для борошна та випікання хліба.

Як повідомляв Укрінформ, Кабмін 20 березня 2022 року ухвалив постанову №328, відповідно до якої обласні військові адміністрації були визначені одержувачами продовольчих товарів і пакувальних товарів тривалого зберігання, які безоплатно мають надаватися населенню територіальних громад в регіонах, на території яких тривають активні бойові дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-